Coolumsu Nickli Üyeden Alıntı
Öyle hristiyanlar çok ve gördüm.
Öyle müslümanlar gördüğüm gibi
Tekfircileri eleştirirken sen onları tekfire gidiyorsun bak yapma bu çelişkidir.. 
Allah kötülüğü emretmez. Zaten bu Kuran’ın ya da Peygamber’in sorunu demiyorum. Müslümanların sorunu diyorum bak..
Öyle Hristiyan çok mu gördün bana da gösterir misin bir medyanın Hristiyan terörü diye çelişki diyorsun ülkene mermiler düşer insanlar ölürken terör için savaştığımızı söylemek hangi mantığı sığar böle hakkında bir bilgin yok insanların ne çektiği hakkında da bir bilgin yok gördüğüm kadarıyla örnek vereyim biri gelecek sana tokat atacak senin namusuna göz dikecek ve barıştan güzellikten bahsedeceksin bu mümkün müdür ? Yada sen buna karşılık verince terörist olacaksın yok öyle bir dünya
Oradaki Öso askerlerini araştır bazıları eşlerini kundaktaki bebeğini kaybetmiş insanlar ama bunu kim düşünür değil mi ?
Ayeti görmedin sanırım o ayet indiğinde savaşmaya başladı bunun için Allaha mı sitem edeceksin yoksa Kuran'a mı bit mücadele savaş söz konusu olunca savaşan Müslüman hep terörist midir göster bana mücadele veren bir Hristiyan nerede Hristiyan terörü dediğini Müslümanların kanları oluk oluk aktı kaç senedir şimdi bana sevgi dini diye bahsetme Müslümanlar öldürülsün ses çıkmasın mücadele verince terörist hangi dünyada yaşıyorsun be güzel karseşim