Qasem Açık Profil bilgileri Qasem nickli üyeye özel mesaj gönderin Qasem nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Rademah Üyelik tarihi: 16 January 2018 Mesajlar: 4.975 Konular: 215 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 244 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 48 Konu(lar) Alınan Beğeni: 818 Verilen Beğeni: 109 İlişki Durumu: Uzak durun yeter... Burç: Akrep Takım: Turkiye Rep Gücü: 21 Cevap: 29 Ocak 2018 - Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu 29 January 2018 # 1 Sevgili burcum... Bugün moraliniz ve kendinize olan güveniniz yüksek olacak. hiçte sanmıyorum, yoğun ve can sıkıcı bir gün , Sevdiklerinizle görüşebilir ve keyif aldığınız konular ile ilgilenebilirsiniz. Maalesef her zamanki gibi buda askıda kaldı İddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Böyle bir karakterim yok zaten... Genel olarak kendinizi bugün iyi hissedeceksiniz ve korkularınızdan uzaklaşıp dikkatinizi yapmanız gereken pratik işlere odaklayacaksınız. Tam tersi Arabayla alakalı sıkıntı yaşadım. Uğraşmaktansa satıcam. bunalttı beni Cevap Yaz