Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Olmayanları düşünüyorum... 02 December 2019 # 1 Neyin sonsuza kadar anlamı var ki? Hiç bir şey yarın bile bugünkü anlamını taşımıyor. Şu an bu yazıyı yaşarken düşündüklerim, daha sonra bu yazıyı okurken düşüneceklerimden daha doğrudur diyebilir miyim? Aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamak yerine, farklı deneyimler yaşamayı daha çok arzuluyorum! Garip olansa beklenmedik, farklı şeyleri ancak hata yaptığım zamanlarda yaşayabiliyor olduğum. Sanırım ben hatalarımı dinlediğimde büyüyorum. Hata yaptığım zamanlar galiba, ben daha çok ben oluyorum. Ben bugün hata yapmaktan korkmuyorum. Ben bugün, kendimi kendime satmak için bir şey yapmak istemiyorum. Bugün, bir gün daha verildi bana! Hissetmek, görmek, duymak, dokunmak, okumak, koklamak, paylaşmak, sevgi ve mutluluk için, bir gün daha. Ben bugün, bir gün daha hayattayım. Olmayanları düşünüyorum... Cevap Yaz