Sith Nickli Üyeden Alıntı
vBulletin'in yerini tutmasa da, bir XenForo olmasa da SMF gibi sistemlere kıyasla iyidir MyBB.
MyBB'e yıllar öncesinden sempatim vardı. Google üzerinden de çok iyi bir yere sahip. vBulletin elbette vazgeçilmezim 2009 sonlarından bu yana ilgileniyorum. Öyle ki ufak bir flash bellek üzerinde dosyalar bile mevcut. O yıllardan bu yana ki arşivimi düşünemezsin. Hatta kimi zaman aradığım eklentiyi ancak arama yaparak bulabiliyorum.(: XenForo geçici bir heves ile kuruluyor kanımca yoksa ileri ki zamanlar için konuşacak olursam asla bir vBulletin gibi olamaz. PHP vBulletin 3.x.x serisini öldürmeye çalışıyor mesela. vBSEO şirketi desteği çektiğini yıllar önce açıkladı. Ama vBulletinin içerisinde olan kişiler asla vazgeçmeyecektir. Iki yıl önce aslında vBulletin forum sitelerine destek vermeyeceğim demiştim. Ama bir dostun çıkıp rica edince de mecbur..(: Yoksa kafam rahatken bir daha elimi atmazdım.

Değer verdiğim bir dostumun sitesine MyBB kurdum. Lisans alana kadar MyBB kullandıracam. Lisans alınca da vBulletin'e geçiş yapacağız. Hem MyBB bilgimi genişletirim, hemde farklı tadlar alırım diye düşündüm.(: