Arthur Açık Profil bilgileri Arthur nickli üyeye özel mesaj gönderin Arthur nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 04 December 2017 Nereden: İstanbul Mesajlar: 7.207 Konular: 2719 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 294 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 56 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1140 Verilen Beğeni: 1282 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Evli Burç: Kova Takım: Galatasaray Rep Gücü: 16 Bilgi ve belge yönetimi 30 January 2018 # 1 Tanıtım: Bilgi ve Belge Yönetimi programının amacı, kamu kurum ve kuruluşları ile özel ve tüzel kişilerin faaliyetleri sonucu oluşan belgeleri koruyan birimlerin kurulmasına ve işletilmesine ilişkin kuram ve yöntemler konusunda eğitim ve araştırma yapmaktır. Arşivcilik programını bitirenlere “Arşivci” ünvanı verilir. Eğitim Süresi: Eğitim süresi 4 yıldır. İş Alanları: Arşivciler, devlet arşivlerinde, askeri arşivlerde, özel kuruluşların arşiv ölümlerinde görev alabilirler. Günümüzde kurum ve kuruluşların ürettikleri belgelerin hızla artışı arşivcilere duyulan gereksinimi de artırmaktadır. Cevap Yaz