Arthur Açık Profil bilgileri Arthur nickli üyeye özel mesaj gönderin Arthur nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 04 December 2017 Nereden: İstanbul Mesajlar: 7.207 Konular: 2719 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 294 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 56 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1140 Verilen Beğeni: 1282 Nereden: İstanbul İlişki Durumu: Evli Burç: Kova Takım: Galatasaray Rep Gücü: 16 Gastronomi 30 January 2018 # 1 Tanıtım: Gastronomi Bölümünün esas amacı gerekli bilgi ve becerilerle donatılmış, uluslararası alanda rekabet edebilecek genç yönetici şefler yetiştirmektir. Dört yıllık lisans programı süresince öğrencilere restoran, yiyecek – içecek yönetimi, yemek pişirme teknikleri ve sanat – kültür konularında eğitim verilir. Bölümün diğer bir amacı da zengin Türk mutfak kültürünün akademik bir ortamda korunmasını sağlamak ve bu kültürü uluslararası alanda tanıtmaktır. Eğitim Süresi: Eğitim süresi 4 yıldır. İş Alanları: Gastronomi Uzmanlarının yoğun olarak özel sektörde çalışırlar. Gıda maddeleri işleyen müşteri potansiyeli yüksek her türlü otel ve restoranlarda görev yapabilirler. Cevap Yaz