Darksaga Açık Profil bilgileri Darksaga nickli üyeye özel mesaj gönderin Darksaga nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 14 December 2017 Nereden: Gerçeğin Ruhu Mesajlar: 539 Konular: 45 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 26 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 14 Konu(lar) Alınan Beğeni: 59 Verilen Beğeni: 17 Nereden: Gerçeğin Ruhu İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 0 Cevap: 08 Kasım 2019 Mevlid Kandiliniz Kutlu Olsun 19 December 2019 # 11 Yaşar Nuri Öztürk’ün bu konudaki sohbetini dinle ben değil o diyor Bilmem kandil görünce yazdım. Herkes ruhani görüp affedildiğine inanıyor o günde.. İnanç özgürlüğüne saygılıyım isteyen istediğine inanır istemediğine inanmaz. Kimseye karıştığımız bir şey dayattığımız yok. Ama ben de herkese katılmak zorunda değilim. Bu eski konulara cevap yazılması konusunda neden böyle davranıyorsunuz ki cevap yazmanın ne kötü yönü olabilir ki.. Aksine forumlar yorumlar yapıldıkça geliştir sadece konu açmakla değil.. Bir gayem yok içimden yorum yapmak geldi sadece Biraz da ilgi alanımla alakalı.. Cevap Yaz