Çok kötü günler geçirdim/k. Onu 3. kez terk etmem değil mesele. Yaptığı şeyler. Ve sonra bir sarılsam hiçbirşey olmamış gibi gelecek dedim. Sarıldık. Ağlaştık. Bir ara damarıma bastı tokat attım. Bir ara saçımı çeken elini ısırdım. Öyle garip garip şeyler oldu işte. Barışıp barışmadığımızı soranlara bilmiyorum diyorum hala çünkü adıyla kayıtlı rehberimde. Bugün hasta ve moralsizdi görüşmedik. Staj dosyasını hazırlamamış, 2. dönem Hatay'a giderim okul umrumda değil diyor. Bunu duyduktan sonra pek üstelemedim.

Önceleri daha sorumlu olsun, hayata tutunsun diye çok uğraşırdım. Fark ettim ki, solmakta olan çiçeği sulasan bile ölüyor. Ha seviyor muyum? Evet görünce hala kalbim ayaklanıp ayaklarına kapanmak istiyor. Kokusu hala sarhoş ediyor. Göğsünde hala huzur buluyorum.
Sadece kendi için savaşmasını beklemekten yoruldum.
Bardağın boş tarafını gören gözlerine bakamıyorum artık. Annem, hep sen dolu tarafa bakmaya, kendini kandırmaya çalışıyorsun diyor. Ve inan bana günlük, en yakın arkadaşlarıma ve anneme O'nu çok anlatmışım. Nefret ediyorlar.
Aslına bakarsan, kendim terk ettiğimde çok ağlamıştım. Artık üzülemediğimden gidecek olması ihtimaline ağlayamıyorum.
Askere giderim vs diyor..
Daha evvel de kendinden vazgeçişlerine şahit oldum. Artık yoruldum.
Derslerim desen, sanırım 2 bütüm olur. Belki 1 dersi de alttan alacağım. Ama 2. dönem üstten de ders alma düşüncem var..

Kısacası sevgili günlük, biz ayrıyken ben bir dostuma sarılıp ağladım. Teselliyi başka adamın omzunda arayışımı öğrenince çok üzüldü O.
O beni üzdü, ben onu. Böyle garip süreçlerden geçtik. Önümüzdeki günlerde neler olacak..

Bilmiyorum. Bugün çok ders çalıştım beynim yandı..

Neyse, yine geleceğim sanırım sana..