Konu
:
Mavi' bir karardır! Ve doğrudur da..
Tekil Mesaj gösterimi
Gamer Queen
Açık Profil bilgileri
Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Konular:
1691
Seslenenler:
709
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
80
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
0
Verilen Beğeni:
0
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Koc
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
25
Cevap: Dağıl konu...
03 January 2020
# 4
Yeni yıla çok iyi olmasa da güzel bir şekilde girdik. İstanblue ve portakal suyu biraz da abur cubur alıp kar yağışı olan bir köye gittik. Araba 2-3 kez yolda kaldı
Saat 12'de karlara yatmıştık. Deli gibi karda koştuk. Kafası güzelken çok daha iyiydi.
Biraz daha romantikti hatta.
2 gündür finallerle uğraşıyoruz işte. O arabada yatıyor. Ben biraz arabada ders çalıştım. Baktım sıkıldım odama geldim dedim buraya gireyim. 4-5 gibi uyanacak muhtemelen.
Birazdan yanına döner uyurken izlerim onu.
Bu arada anneme kavgalarımızı ayrıntıyla anlatmam aleyhime oldu artık onu pek istemiyor. Hatay'a arabasıyla gelmemizi de pek istemiyor. Babana danış dedi. Bence o onay verecek. Her zaman daha makuldur babam.
Bu aralar sağlık sorunlarıyla da uğraşıyorum.
İlaç kullanmadan, beslenme düzenimle veya hayat alışkanlığımla onunla savaşıyorum.
Düzenli olarak ilaç kullanmak istemiyorum. Ama hayat kalitemi çok etkileyen bir hastalığım var. 1 ay ilaç kullandığımda her şekilde rahattım ama ilaçsız iyice nüksediyor.
Ben olabildiğince ilaçsız yaşamaya çalışıyorum..
Neyse bugün taa geçen seneden, Yks sınavına hazırlık sürecimi de kapsayan bir günlüğümü buldum. Ara ara yazdım ona sonradan zaten..
Ona da biraz iç döktüm.
Hayat çok farklı.. O zamanlar konuştuğum bazı insanlarla şimdi bir merhabam bile yok.
Hayat değişiyor.
Kimbilir 2020 bizlere neler getirecek..
Bu kadar kafi..