Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Bengü: Kızımın yüzünü göstermem 08 January 2020 # 1 Bengü: Kızımın yüzünü göstermem Ünlü şarkıcı Bengü, nazardan korktuğu için kızını göstermeyeceğini söyledi. Ağustos ayında kızı Zeynep’i kucağına alan Bengü, hamileliği ve anneliğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 16 KİLO ALDI Hamileliği boyunca 16 kilo alan Bengü, bu durumu hiçbir zaman kendisine dert etmediğini söyledi. Güzel popçu, mart ayına kadar spor ve diyetle eski fit görüntüsüne kavuşacağını söyledi. "YEDİKLERİME DİKKAT EDİYORUM" Bengü, “Yediklerime, içtiklerime dikkat ediyorum. Kilomu zaten hiçbir zaman kafama takmadım. Kucağımda dünyanın en büyük mucizesi var. O yüzden insan her şeyi unutuyor.” diye konuştu. NAZAR KORKUSU VAR Bengü, eşi Selim Selimoğlu ile nazardan korktukları için kızlarının yüzünü bir süre daha göstermeyeceklerini söyledi. Cevap Yaz