Kaç yaşındasın? 31 Burcun? Akrep Burçlara inanır mısın? Genel ozelliklerine inanirim Boyun? 1.80 Mesleğin? Guv. Gorevlisi. Kahve mi çay mı? Ikiside ama genel olarak cay Kendini 3 kelime ile tanımlar mısın? Yasli classs yorgun Okuduğun son kitabın adı? Sah ismail Kitap okumayı sever misin? Nayir Haftada kaç kitap okursun? Hic Hobilerin nelerdir? Otomobil ve motosiklet ile ugrasmak dolasmak foto cekmek Zor yoldan öğrendiğin şey nedir? Tecrubelerimin hepsi zordu Mutluluğa ulaşmak için ne yapmak gerekir? Once inanmak gerek. Araba sürmek mi motosiklet kullanmak mı? Ikiside ama motor azcik daha ustun Sevdiğin insanda kalp kırıklığına nasıl uğrarsın? Sanki bunnari yanitladim gibi .p Deliler gibi sevdiğin insan senden gitse ne yaparsın? Pasalar gi i acimi ceker yoluma bakarim. WhatsApp durumunda ne yazıyor ? Toplantida En son dinlediğin şarkı? Merve ozbey - yaramizda kalsin En çok neye ya da kime öfkelenirsin? Yalana yalanciya durust olmayana En çok neye gülersin? Genelde gulecim ama sahte En çok neye üzülürsün? Hayvannara Seni motive eden en önemli şey nedir? Kendim Kendinle ilgili değiştirmek istediğin bir şey var mı? Ince dusunmek Sevdiğin şair ve ona ait sevdiğin şiir? Bedirhan gokce anladim Şu anda bütün dünya seni dinliyor olsaydı; Ne derdin? Oleceeeewwwwzzz (: Kolay gelsin kardeşim