rainbow6 Açık Profil bilgileri rainbow6 nickli üyeye özel mesaj gönderin rainbow6 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Binbaşı Üyelik tarihi: 19 August 2019 Nereden: Andromeda Mesajlar: 3.061 Konular: 663 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 188 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 63 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1273 Verilen Beğeni: 867 Nereden: Andromeda İlişki Durumu: Yok Burç: Boga Takım: Fenerbahce Rep Gücü: 49 İbrahim Tatlıses - Sarhoş 28 January 2020 # 1 Ben her gece sarhoşum, derdimden böyle Ben her gece sarhoşum, derdimden böyle Aşk yolunda berduşum, kaderim böyle Aşk yolunda berduşum, kaderim böyle Felek benim yazımı, kışa çevirdi Fırtınaya kapılmış, aşığım böyle Fırtınaya kapılmış, aşığım böyle İçki nedir bilmezdim, şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben, arkadaş oldum Kederle ızdırapla ben, arkadaş oldum Derdimi hiç kimseye, diyemiyorum Derdimi hiç kimseye, diyemiyorum Böyleymiş alın yazım, silemiyorum Böyleymiş alın yazım, silemiyorum Bana sarhoş diyorlar, varsın desinler Neden içtiğimi bende? bilemiyorum Neden içtiğimi bende? bilemiyorum İçki nedir bilmezdim, şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla ben, arkadaş oldum Kederle ızdırapla ben, arkadaş oldum "Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski Cevap Yaz