Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Özcan Deniz Aşk Şarki sözleri 28 January 2020 # 1 Özcan Deniz Aşk Şarki sözleri Aşk seni henüz tanıdığımda Ben ömrümün daha ilk baharında Bırakmıştım kendimi kucağına Aşk kana kana zehirinden içtim Her yanım yara bere senden geçtim Öldüm ama şimdi iyiyim Aşk onuda alma şimdi benden Biliyorum bu olacak gelirsen Bırakmazsın sen bizi öldürmeden Aşk kalan ne varsa bir tek ona kaldı Artık sevmek derdimin tek dermanı Seni de yaşadım bırak şimdi Bırak onu seveyim Kör etmede göreyim Sen olmasan da olur aşk Bırak onu seveyim Zaten hayat zor bana Daha da zorlaştırma Huzuruma bir kapı aç Bırak onu seveyim Aşk onuda alma şimdi benden Biliyorum bu olacak gelirsen Bırakmazsın sen bizi öldürmeden Aşk kalan ne varsa bir tek ona kaldı Artık sevmek derdimin tek dermanı Seni de yaşadım bırak şimdi Bırak onu seveyim Kör etmede göreyim Sen olmasan da olur aşk Bırak onu seveyim Zaten hayat zor bana Daha da zorlaştırma Huzuruma bir kapı aç Bırak onu seveyim Cevap Yaz