Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Müslüm Gürses - Senin Kadar Hiç Kimseyi Sevmedim 29 January 2020 # 1 Müslüm Gürses - Senin Kadar Hiç Kimseyi Sevmedim Senin Kadar Hiç Kimseyi Sevmedim Söz: Halit Çelikoğlu Müzik: Dündar Yeşiltoprak Düzenleme: Burhan Bayar Hava çok yağmurlu, duraklar sessiz İnsanlar nerede? Ben varım sensiz Nereye kayboldun benden habersiz? Gidecek bir neden göremiyorum Ayrılığa bir neden bulamıyorum Aylar oldu, yıllar oldu gelmedin Senin kadar hiç kimseyi sevmedim Bir gün olsun kıymetimi bilmedin Ah özledim Gülmedi şu bahtım, her gün ağlattın Söyle de bileyim, sana ne yaptım? İçimde sönmeyen ateş bıraktın Gidecek bir sebep bulamıyorum Ayrılığa bir sebep bulamıyorum Aylar oldu, yıllar oldu gelmedin Senin kadar hiç kimseyi sevmedim Bir gün olsun kıymetimi bilmedin Ah özledim Cevap Yaz