Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Bursalı mısın Kadifeli Gelin Müzeyyen Senar 29 January 2020 # 1 Bursalı mısın Kadifeli Gelin Müzeyyen Senar Bir su içtim destiden Yavrum sensin beni mest eden Aman sensin beni mest eden Cennet mekanı olsun Yavrum seni bana dost eden Hey! Aman seni bana dost eden Oy! Hey! Bursalımısın kadifeli gelin çaydan mı geçtin Yanakların al al olmuş konyak mı içtin İçtiğimiz konyak, mezemiz kaymak Sen kimin yarisin yavrum her anın oynak Aah! Yer yanın oynak! Arabaya sen bin faytona ben Anasını sen al oğlunu ben Bir su içtim pınardan Yavrum sensin beni ayartan hey! Aman sensin beni ayartan hey! Eller ne derse desin Yavrum ben ayrılmam o yardan Aman ben ayrılmam o yardan Hey! Bursalımısın kadifeli gelin Çaydan mı geçtin Yanakların al al olmuş konyak mı içtin İçtiğimiz konyak mezemiz kaymak Sen kimin yarisin güzel her yanın oynak Aah! Her yanın oynak Arabaya sen bin fılınçkaya ben Anasını sen al oğlunu ben Cevap Yaz