Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Yasamak mutluluk verıyor 06 February 2020 # 1 Yapılacak yeni işler, tanışılacak binlerce insan, koklanacak hayatlar, üzülünecek dertler, sevinçten gözyaşı dökülecek mutluluklar, gurur duyulacak başarılar, uğrunda uykusuz kalınacak sevdalar, unutulmayacaklar listesine eklenecek anılar, omuz omuza verilecek dostlar, sarsılacak güvenler, korkacağım yalnızlıklar, verilecek sözler, edilecek dualar, katılınacak toplantılar, not düşülecek önemli hareketler, yazarken delicesine keyif alacağım cümleler, taşınmak isteyeceğim denize bile uzak şehirler, sırf ben dinliyorum diye bir şarkıyı dinleyecek insanlar, tüm kızdıklarımı affedecek kadar olgun ve onların haklarında iyi şeyler bile dileyecek kadar mutlu olacağım günler var önümde... "En ama en" olacağım binlerce duygu ve durum var. Seviyorum yaşamayı.... Cevap Yaz