Konu
:
Yeni aşık olmuş kişilere tavsiyeler
Tekil Mesaj gösterimi
Arthuil
Açık Profil bilgileri
Arthuil nickli üyeye özel mesaj gönderin
Arthuil nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Yarbay
Konular:
7
Seslenenler:
655
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
105
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
1912
Verilen Beğeni:
584
Rep Gücü
:
56
Cevap: Yeni aşık olmuş kişilere tavsiyeler
08 February 2020
# 7
Bu ne ya
çoğunluk olumsuz tarafta kalmış. Hayır tavsiye almak isteyen (gerçi kim isteyecekse) soğuyup kaçacak.
Neyse üzülmeyin sensei'niz size güzel tavsiyeler verecek:
Öncelikle aşk güzel şeydir. En azından insanın sevgiyi hissetmesi nasıl kötü bir şey olabilir oradan bakarak başlayabilirsiniz duruma. Fakat insan öyle "bum, ben aşık oldum" diyerek hemencecik aşık olmaz. Şimdi mantıklı düşünmek lazım "hoşlanma, sevme, aşık olma" gibi gibi bu şey adım adım ilerler. Karşınızdaki arkadaşı sevebilirsiniz ama aşık olmak için zaman gerekir. Şey gibi düşünün "aşk bir düğümün en kalın olduğu noktadır." Neyse işin romantik edebiyat tarafını bir kenara atalım şimdilik.
Sizin duygularınız olduğu gibi karşınızdaki insanın duyguları da vardır. Haliyle olaya hemen atlamak yerine önce bir kendi duygularınızı tartmak en iyisi olacaktır. Bakın bakalım gerçekten sizinde içinizdeki o şey "aşk" mı? Yani onsuz yapabiliyor musunuz yoksa bu şey sadece bir "heves, hoşlanma, belki arkadaşça bir sevgi" mi ? Belirsiz bir şey için karşınızdaki insanı kırmak hiç hoş değil değil mi?
İçinizdeki duygulardan eminseniz eee yanii artık konuşma zamanı gelmiştir. Her canlı iletişim kurarak anlaşır. Uzaya "seni seviyorum" diyerek ona bu duygunun gökten inmesini beklemek saçma değil mi ? *Ya reddedilirsem, ya rezil olursam* gibi şeyleri düşünmeyin. Reddedilin, ne değişecek ki? Sizden bir şey mi eksiliyor karşınızdaki iki kelime söyleyince. Siz gayet temiz duygularla içinizdekini aktarmaya gitmişsiniz ama karşınızdaki bu duyguları paylaşmıyor olabilir. Bu durumun, en azından bazı şeyleri ortaya çıkarmasından ötürü sizi mutlu etmesi bile gerekebilir. *Oh be söyledim sonunda* gibi gibi
Sevginizi de üzüntünüzü de paylaşın. Paylaşarak içinizdekilere cevap bulabilirsiniz ancak. İçinizdeki duygular temiz duygularsa korkmayın. Kimse sizi içinizdeki duygulardan dolayı yargılamayacaktır.
Kalbinizin kırılmasından da korkmayın. Bazen biri çıkıp öyle bir güzel geliyor ki, o kırıklara dokundukça istemsizce onu daha çok sevmek istiyorsunuz. İçten içe iyi ki bu kadar kırılmış bile diyebiliyorsunuz
Neyse arada konuşmadığımız milyar tane şey var ama işin özet kısmı "bence" budur. Tatlı bir insan olun, tatlı insanların başına önünde sonunda hep tatlı şeyler gelir.
Uslu bir çocuk olursanız belki sizde şirinleri görebilirsiniz. Bol şans
Cevap Yaz