Zeze Açık Profil bilgileri Zeze nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 29 January 2020 Mesajlar: 21.125 Konular: 7356 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 627 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 37 Konu(lar) Alınan Beğeni: 5 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: ∞ Burç: Balik Takım: Galatasaray Rep Gücü: 70 Yonca Lodi - 12 Ay 18 February 2020 # 1 Yonca Lodi 12 Ay Şarkısının Sözleri ve Videosu Eylülün sarı saçları Ekimin inatçı hüznü Kasım yağmurlarında Öptüm mahsun yüzünü Kapın hep bana aralık Her ocakta sevdam tutar Şubat akşamlarında Gülüşlerin bana yeter Sebebi oldum ben de İçimdeki sevincin Aşk ateşten gömlekse Giyerim senin için Dünya durdukça nefes aldıkça Ölüm bile seni benden almasın Ben aşkın gücüne inanıyorsam Sen bu şarkının adı olmalısın Dünya durdukça nefes aldıkça Ölüm bile seni benden almasın Ben aşkın gücüne inanıyorsam Sen bu şarkının adı olmalısın Martın camları buğulu Nisanın yüzünde bahar Gözlerin sanki bir mayıs Benim sevdam dağlar kadar Haziranın başı döner İki gözüm iki temmuz Ağustosa selam çakar Beni cayır cayır yakar Sebebi oldum ben de İçimdeki sevincin Aşk ateşten gömlekse Giyerim senin için Dünya durdukça nefes aldıkça Ölüm bile seni benden almasın Ben aşkın gücüne inanıyorsam Sen bu şarkının adı olmalısın Dünya durdukça nefes aldıkça Ölüm bile seni benden almasın Ben aşkın gücüne inanıyorsam Sen bu şarkının adı olmalısın Dünya durdukça nefes aldıkça Ölüm bile seni benden almasın Ben aşkın gücüne inanıyorsam Sen bu şarkının adı olmalısın Cevap Yaz