Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Yaşlı Amca - Yakamoz Güzeli 19 February 2020 # 1 Yaşlı Amca - Yakamoz Güzeli Öyle bir cefa biriktirdim Hiç bir kadeh bulamadı cevap Içimden geçeni istedim ama Hiç bir kadın yetemedi bana Sen dışında Kime tutulmuş yanarsın Ben oluyorum heba, veba Bekleye bekleye paslanır bu sevda Sen dışında Sıcak bir aralık gecesi Islatır yanmış tenimi Yaklaşır o güzel bedeni Kendisi yakamoz güzeli Yakamoz, yakamoz güzeli Bence o endam güzeli Yakamoz güzeli Her defasında tahrik eder beni O teni, bedeni Sevmeye sevmeye unutmuş Iltifat etmeyi Ben dışında Sıcak bir aralık gecesi Islatır yanmış tenimi Yaklaşır o güzel bedeni Kendisi yakamoz güzeli Yakamoz, yakamoz güzeli Bence o endam güzeli Yakamoz güzeli Cevap Yaz