kaska12 Açık Profil bilgileri kaska12 nickli üyeye özel mesaj gönderin kaska12 nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Teğmen Üyelik tarihi: 07 January 2020 Mesajlar: 101 Konular: 93 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 2 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 0 Konu(lar) Alınan Beğeni: 11 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Ikizler Takım: Trabzonspor Rep Gücü: 7 Acıyı Bal Eyledik 21 February 2020 # 1 Bak şu bebelerin güzelliğine Kaşı destan Gözü destan Elleri kan içinde Kör olasın demiyorum Kör olma da Gör beni Damda birlikte yatmışız Öküzü hoşça tutmuşuz Koyun değil şu dağlardasan kendimizi gütmüşüz Hor baktık mı karıncaya Kırdık mı kanadını serçenin Vurduk mu karacanın yavrulusunu Ya nasıl kıyarız insana Sen olmasan öldürmek ne Çürümek ne zindanlarda Özlem ne ayrılık ne Yokluk ne yoksulluk ne İlenmek ne dilenmek ne İşsiz güçsüz dolanmak ne Gün gün ile barışmalı Kardeş kardeş duruşmalı Koklaşmalı söyleşmeli Korka korka yaşamak ne Kahrolasın demiyorum Kahrolma da Kör beni Kanadık toprak olduk Çekildik bayrak olduk Döküldük yaprak olduk Geldik bugüne Ekmeği bol eyledik Acıyı bal eyledik Sıratı yol eyledik Geldik bugüne Ekilir ekin geliriz Ezilir un geliriz Bir gider bin geliriz Beni vurmak kurtuluş mu Kör olsanı demiyorum Kör olma da Gör beni Hasan Hüseyin Korkmazgil Cevap Yaz