Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Fettah Can feat. Sinan Akçıl – Gurur Şarkı Sözleri 21 February 2020 # 1 Fettah Can feat. Sinan Akçıl – Gurur Şarkı Sözleri : Döneceksen defalarca aynı şey, aynı yer, Olamaz bu, bitsin artık bir yerde durmalı… Değer misin üzülmeye aklım hiç almadı, Kabul demek zorundayım şansımız kalmadı… Kıyamet kopsa bile Gelme git güle güle Ben böyle uzun süre yaşayamam… Durur durur beni bulur O sözler hep unutulur Artık bize biraz gurur lazım… Durur durur beni bulur Ayrılıklar unutulur Artık bize başka hayat lazım… Söz-Müzik: Sinan Akçıl To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz