Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 İzel feat. Sinan Akçıl – Kararsızım Şarkı Sözleri 21 February 2020 # 1 İzel feat. Sinan Akçıl – Kararsızım Şarkı Sözleri : Kaderde varsa bizim payımız susmak Demek ki her şey eksik değerde Tuhaf bu halin güvendiğin aklın nerede Sığındığın yanlış bir gölge Gelemedin kendine sen belkide bilerek Bir adım at yanlışından vazgeçerek Yeni değil ayrılık çok eski bir gelenek Sözüm ona gidiyorsun istemeyerek Son sözler dayanır yakında kapıya Çok zor gelecek sana da bana da mutlaka Bir süre bu yükü taşırım önce sen git Ben çok kararsızım Söz-Müzik: Sinan Akçıl To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz