Regex Nickli Üyeden Alıntı
Konu kapanmadan yetiştim. Klasik sorumu sorayım.

ForumDenizi.Com hakkında düşüncelerin?
Bir düşüneyim ben... Sonra cevaplarım
Desemde inanma
Daha öncede tanışma konumda belirttiğim gibi, kendi çabalarımla google da forum ararken buldum. Dedim bu kadar ara yeter samimi insanların olduğu bir forumda en azından sağlıklı, huzurlu vakit geçirebileceğim bir yer bulayım. Öyle bir forum bakma amacıyla rastgele üye olduğum forumlara bakınıp sonra googla amcaya danışmaya karar vermiştim. Sonra burası çıktı karşıma.
Hislerim beni buraya yönlendirdi. Elektrik mi diyor ne diyorlar o çekmiş de olabilir
Yani yeni nesil tabirle ifade edecek olursam elektriği güzel bir forum
Ama ben elektrikden ziyade hislerime güvendim geldim. Buradaki arkadaşlar içten, samimi ve ilgili.
Geldiğim zamanlar bir git gel yaşadım ama sanırım ısınma süreciydi ve seninde etkin var tabi tam gitsem mi diye düşünürken anlamış gibi destek oldun ve çabucak adapte oldum
Fark ettiğim kadarıyla, amaç gerçekten forumlarda kalıcı olmaksa burası ideal forum sitesi. Nitekim öyle de zaten niyeti söylediğim gibi olanlar kalıyorlar. Diğerleri reklam yapmak yada bilgi alıp gitmek vs.

Ama övmek için övmüyorum tabi. Eleştirilere gelicem
Yönetici arkadaşlar yoğun olduğu için bazen üyeler kendi yağlarında kavrulup gidiyor onu farkettim
Eski forumumdan biliyorum üye gitmesin diye kırk takla atardık Kendini yalnız hissetmesin diye muhakkak hep yönetimden birileri olurdu. Olmayınca zaten kimsede olmazdı. Forumun yoğunluğu aslında yönetimin aktif olmasınada bağlıydı.
Ama bu durum burda dezavantaj değil onu da farkettim iyi bir şey bu

Bölümler iyileştirme yada sadeleştirme gibi süzgeçten geçebilir.
Birde tek kelimelik konulara denk geldim çok. Ben konulara yorum yapmayı seven biri olarak boş içerikli konu görünce geçiyorum kendi adıma söylemek gerekirse

Neyse çok konuştum Bu kadar yeterlidir diye düşünüyorum