Gamer Queen Açık Profil bilgileri Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 November 2017 Mesajlar: 10.321 Konular: 1691 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 709 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 80 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 25 Cevap: Dağıl konu... 26 February 2020 # 531 Merak ediyorsun dimi Evet diyete başladım şimdilik yürüyüş yapıyorum vs. Bugün dersim yoktu, yarın da yok. Bugün O biraz hastaydı ateşini düşürmek için uğraştım. Ara ara, tripleşsek de düzeliyor. Bu arada, benden bazı şeyler için O'ndan izin istememi istedi. Başına buyruk olduğumu fark ettim. O izin istiyordu veya beni bahane edip gitmiyordu bir yerlere. Bense falan yere gidiyorum haberin olsun dedim hep. Biraz daha dikkatli olacağım artık. Bu arada yarın yine arkadaşını da alıp 2 sevgili görüşsün diye Kocaeli/ Karamürsel'e gideceğiz. Ordan da, Yalova'ya gideceğiz. Karamürsel'in yolu çok dolambaçlı. Yolculuk zor olacak benim açımdan. Bugün çokta geç uyumam sanırım. Bu arada 2 gündür sevgilisiyle küs kankam, ilişkime zarar gelir diye sevdiceğime öküz bile dedim. İçim rahat etmeyip birde anlattım bunu güldü bana bebeğim. Neyse kendime bir nescafe yapayım biraz yorgun gibiyim..