Tomris Açık Profil bilgileri Tomris nickli üyeye özel mesaj gönderin Tomris´nin Web Sitesini ziyaret edin Tomris nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 December 2017 Nereden: ᴛᴙ Mesajlar: 17.940 Konular: 10832 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 279 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 70 Konu(lar) Alınan Beğeni: 1 Verilen Beğeni: 0 Nereden: ᴛᴙ İlişki Durumu: Yok Burç: Basak Takım: Besiktas Rep Gücü: 46 Acılara Karşı Direnme Faslı 27 February 2020 # 1 1 / Otuz dokuz derece ateşte Durmaz seven yüreğim Dayanıklıdır acılara Ayrılık yangınlarına Ve sancılara Ama Sığar avuçlarına. 2 / Bilirsin dalından koparılan Her gül suya düşer Bitmek bilmeyen o uzun koşudan Nefes nefese yorgun bedenim Kollarında uykuya düşer. 3 / Sabaha ulaşmayı ağırdan alan Gece gibisin Üşüyen yanımı ısıtan Sokulgan ve sevecen ellerin Tenimde dolaştıkça Mutluluğumu çoğaltıyorsun. 4 / Gece vardiyasından yorgun dönmüşüm Üşümüşüm. Oysa fırından yeni çıkmış Sıcak ekmek gibi gülüşün. 5 / Beni sevdiğini söyleyen sesin Bana ulaşmadan daha Yuvasından havalanan Güvercinlerin Kanatları birbirine değdi Bulutlar kucaklaştı sevinçten Ağustos ‘ un ortasında yağmur yağdı. 6 / Hiçbir şairin Hiçbir şiirinde yazmadığı kadar çok Seviyorum seni Ve bir şairden ödünç aldığım hüznü Geri vereceğim artık Yeter ki: ‘ acılara karşı direnişimin Yükselen bayrağı ol ‘. Ali Çapan To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Güzel günler yakın. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz