Konu
:
Mavi' bir karardır! Ve doğrudur da..
Tekil Mesaj gösterimi
Gamer Queen
Açık Profil bilgileri
Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Konular:
1691
Seslenenler:
709
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
80
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
0
Verilen Beğeni:
0
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Koc
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
25
Cevap: Dağıl konu...
28 February 2020
# 532
O kadar kötü hissediyorum ki. Ufak bir ders aldım bugün hayattan..
Bugün başım döndü, okul çıkışı bir anda düştüm. Yanımda hiç kimse yoktu. Kalktım, kanayan dizimi temizledim. Sonra kendi kendime dedim ki, ".. Bu hayatta tek başınasın. Düştün ve kalktın. Hiç kimseye ihtiyacın yok.."
Az evvel biraz dişim de ağrıyordu.
Ne bileyim, ben yemek yemeyip sandım ki, onla beraber yeriz öğlen yemeğini. Kankama bugün yemekte etli, kesin onla beraber yeriz dedim. Kız o yüzden yurtta yerim vs dedi.
Sonra bana bir mesaj geldi, dersimin bitmesine 1 saat vardı.
"Deli aradı, ben yemek yiyip sanayiye gidiyorum aşk.."
Hiç bozuntuya vermeyip, afiyet olsun bebeğim yazdım.
Dersimin 5'te bitip bitmediğini de sormuştu en son.
Neyse, her şey okul çıkışı o psikolojiyle oldu.
Şimdi yukardaki felsefik cümleyi, tripli olmama bağlayabilirsin belki günlük. Ama öyle değil. Düştüğümde tek başına olmam bana çok şey ifade etti.
Psikopatça gelebilir ama 365 gün hayata tutun kitabımın arasına- ki senelerdir aralarına birşeyler saklarım.- kanımı sildiğim peçete ve yukardaki cümleyi yazdım.
Yalnız tamamen dinlenme hakkım yok gibi.
Bugün, ilerleyen saatler slaytı ayarlamamız gerek Risk altındaki çocuklar dersi için. Sunum var bu salı..
Ama Çocuk Edebiyatı için Beyaz Evin Gizemi- Canan Tan, kitap incelemesi yapıp sunumu hazır ettim. Arka fona gizemli müzik bile koydum.
Çocuk ve Hukuk dersinde de ne zaman vereceği makaleyi okuyup derste istişaresine girişeceğim grupla bilmiyorum.
Ama en zevkli dersim, hiç şüphesiz Çocuk ve Hukuk..
Neyse, bu aralar derslere daha fazla sarılacağım. Bu arada, kankama düşüşümü anlattım ama, O bilmeyecek belki. Ben deliyle bir zamandır görüştürmemeyi başarmıştım artık yeniden sözümün pek bir hükmü yok..
Mezun olup gittiği zaman -kaldı ki geçen bir kavgamızda ben 2. kez okuyorum sen daha birini bile bitiremedin, demiştim. Bitirdin de ne oldu diye laf çarpmıştı. Sanırım bazen fazla yüz göz oluyoruz.-
bana ayırmadığı 1 saniye için bile, ah keşke diyecek. Ben bu filmi Kahta MYO'da okuduğum zamanki sevgilimde izlemiştim çünkü.
Sonra itten pişman olmuştu. : ) )
Neyse işte, bugünün iyi yanı odanın gürültü makineleri burda değiller. Muhafazakarın da dediği gibi biz bizeyiz..