Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Irmak Arıcı - feat Mustafa Ceceli-Mühür Sözleri 06 March 2020 # 1 Irmak Arıcı - feat Mustafa Ceceli-Mühür Sözleri Duydum ki biri yâr olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama, ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allah'ım Beni sana küstüren kadere ahdım Yıllar yollar kaybım oldular İhanetin mührü çözdü hadi bana eyvallah Duydum ki biri yâr olmuş sana Aşkın zehrolmuş bana Sevdan cehennem kalbin mesken Oldu ama, ömrüm deme ona Yandım yandım yandım Allah'ım Beni sana küstüren kadere ahdım Yıllar yollar kaybım oldular İhanetin mührü çözdü hadi bana eyvallah Yandım yandım yandım Allah'ım Beni sana küstüren kadere ahdım Yıllar yollar kaybım oldular İhanetin mührü çözdü hadi bana eyvallah Cevap Yaz