Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Efecan - Annem Sözleri 06 March 2020 # 1 Efecan - Annem Sözleri yine huzunlu bir aksam ve kin kusmamiz mi gerekir bu mikrofona ardi sira gelen bu ayriliklara aski anlatmak gerekir galiba usta yillar gecti uzerinden sen hala donmedin bana sensin benim tek temennim asigim sana akip giden bu zamanda anlamsizdi satirlar ve her gecemde kurdugum bu duslerimse sahtekar ruyalarimda yuzun kaldi sade bana yagdigar kala kaldim dort duvarda asktan yana gunahkar duslerimde dusledigim guluslerin yok artik lan sende sevgisiz kal iste anla beni biraz ya bende yoruldum bak iste bu askin yolunda yaram harbiden azitti sakin dokunma bana bir sokak orospusuydun sen alemin dilinde lakin duymazdim ben onlari saklardim hep icimde herkese herseye inat be sevgilim deli gibi sevdim seni ve sendin tek bir temennim kucukken kurdugum hayalleri yikip gittin bak soz vermistin ve sendin verdigin sozu cocukca sanan ne hale getirdin beni bu genc yasta her turlu maddeye bulastiran isyanim var sevgili isyanim .. isyanim kokun hala uzerimde o eski sevgili nerde ozledim ben onu anne nerde o nerde adin sakli hep dilimde belirtirdim anneme hayatimdan arda kalan sade bir benimseme sil gitsin beynimden sok gitsin kalbimden Cevap Yaz