Tabut Açık Profil bilgileri Tabut nickli üyeye özel mesaj gönderin Tabut nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 29 July 2018 Nereden: Balıkesir Mesajlar: 729 Konular: 371 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 54 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 36 Konu(lar) Alınan Beğeni: 64 Verilen Beğeni: 18 Nereden: Balıkesir İlişki Durumu: Var Burç: Basak Takım: Galatasaray Rep Gücü: 20 My Number One - Helena Paparizou Sözleri 10 March 2020 # 1 Youre my lover, under cover Sen benim gizli aşkımsın Youre my secret passion and I have no other Sen benim gizli tutkumsun ve başka tutkum yok Youre Delicious Lezzetlisin So Capricious Çok kaprislisin If I find out you dont want me Ill be vicious Eger beni sevmediğini öğrenirsem acımasızlaşırım Say you love me Beni sevdiğini söyle and youll have me in your arms forever ve beni sonsuza dek kollarinda tutacağını and I wont forget it ve bunu unutmayacağım Say you miss me Beni özlediğini söyle Come and kiss me Gel ve beni öp Take me up to heaven and you wont regret it Beni cennete uçur ve buna pişman olmayacaksın Nakarat: [ You are the one Sen O'sun, Youre my number one Benim bir numaramsın The only treasure Ill ever have Sahip olacağım tek hazinemsin You are the one Sen O'sun, Youre my number one Benim bir numaramsın Anything for you cause youre the one I love Her şeye bedelsin çünkü sevdiğim sensin ] You re my lover under cover Sen benim gizli aşkımsın Youre my secret passion and I have no other Sen benim gizli tutkumsun ve başka tutkum yok Youre a fire Sen bir ateşsin and desire ve arzusun When I kiss your lips, you know, you take me higher Dudaklarını öptüğümde, biliyorsun, beni göklere çıkartıyorsun Youre addiction Sen bağımlılıksın my conviction tutsaklığımsın Youre my passion, my relief, my crucifixion Sen benim tutkum, kurtuluşum, ecelimsin. Never leave me Beni asla bırakma And believe me Ve bana inan You will be the sun into my raining season Yağmur mevsimimin güneşi olacaksın Never leave me Beni asla bırakma And believe me Ve bana inan In my empty life youll be the only reason Boş hayatımın tek anlamı olacaksın Gümüş ya da kurşun. Cevap Yaz