Tabut Açık Profil bilgileri Tabut nickli üyeye özel mesaj gönderin Tabut nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 29 July 2018 Nereden: Balıkesir Mesajlar: 729 Konular: 371 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 54 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 36 Konu(lar) Alınan Beğeni: 64 Verilen Beğeni: 18 Nereden: Balıkesir İlişki Durumu: Var Burç: Basak Takım: Galatasaray Rep Gücü: 20 Anathema - Forgotten Hopes Sözleri 10 March 2020 # 1 Hey you rotting in your alcoholic shell Hey alkolik kabuğunda çürüyorsun Banging on the walls of your intoxicated mind Sarhoş olmuş aklın duvarlara şiddetle çarpıyor Do you ever wonder why you were left alone Neden yanlız yasadıgını hic merak ettin mi As your heart grew colder and finally turned to stone Kalbin daha soğuk olurken ve nihayet taşa dönüşürken Did I punish you for dreaming? Hayal kurduğun için seni cezalandırdım mı? Did I break your heart and leave you crying? Kalbini kırdım mı ve seni (sen) ağlarken bıraktım mı? Do you ever dream of escaping? Hiç kaçmayı düşler misin? Don't you ever dream of escaping... Kaçmayı hiç düşlemez misin? Pathetic oblivion Acıklı unutuluş Forgotten hopes buried in your soul's lonely grave Unutulmuş umutlar ruhunun yalnız mezarlığında gömülü Pathetic oblivion Acıklı unutuluş Remember how you were before you locked your heart away Kalbini kilitlemeden önce nasıl olduğunu hatırla. Did I punish you for dreaming? Hayal kurduğun için seni cezalandırdım mı? Did I break your heart and leave you crying? Kalbini kırdım mı ve seni (sen) ağlarken bıraktım mı? Do you ever dream of escaping... Hiç kaçmayı düşler misin? Don't you ever dream of escaping? Kaçmayı hiç düşlemez misin? Gümüş ya da kurşun. Cevap Yaz