gnaremoob Nickli Üyeden Alıntı
Yaklaşık 11 ay evvel ilk önce başvurumu reddedip, 1 hafta sonrasında hiçbir şey yapmamama rağmen başvurumu onaylayıp davetiyemi gönderen aşık olduğum webmaster forumudur.

Ayrıca yakın zamanda GET (güvenli e-ticaret) sistemi geleceğimi duydum. Umarım dolandırılma olaylarının bir nebze de olsa önüne geçer.

ASUS_X00AD cihazımdan Tepetaklak kullanılarak gönderildi
Dolandırılma demişken buradan koca yürekli R10 dolandırıcımız Seyyit Çağlı'ya selam olsun. Forumun yarısını ipe dizdi, devam ediyor.

R10 üyesi olacakların bilmesi gereken en önemli hususlardan biri de ilanlarınıza ya da profillerinize telefon numaralarınızı eklerseniz, WhatsApp üzerinden size mutlaka Seyyit yazıp bir şey satmak isteyecektir. Bunun lamı, cimi yok. Zararsız kurtulmak istiyorsanız görüştüğünüz kişiden PM (özel ileti) yoluyla bir doğrulama almanız riskleri minimize edecektir. Çünkü Seyyit genelde ben şu üyeyim, ben bu üyeyim diye güvenilir kişilerin adını kullanarak bir nevi sizleri kendisinin o kişi olduğuna kanalize edip, algıyı saptırarak hedef şaşırtmayı amaçlıyor. Senin de belirttiğin gibi GET sistemi bir an önce gelirse, bu tür vakaların meydana gelebilmesi de son bulacaktır.