Neoma Açık Profil bilgileri Neoma nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Yarbay Üyelik tarihi: 14 January 2019 Nereden: . Mesajlar: 17.206 Konular: 13075 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 296 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 29 Konu(lar) Alınan Beğeni: 945 Verilen Beğeni: 20 Nereden: . Rep Gücü: 30 Elif Buse Doğan Ben Annemi İsterim Şarkı Sözü 14 March 2020 # 1 Elif Buse Doğan Ben Annemi İsterim Şarkı Sözü Dağda belimde odun beni ne hale kodun Tarlada ırgat avrat hanende hazır hatun Bir uşak göbeğimde altısı eteğimde Yedi bitirdi beni anandaki o çene Dünyanın gailesi yetmezmiş gibi bir de El ayak çekilince sen bitersin dibimde Vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim Fındığı ben toplarım kırması sana düşer Uy ellerin iyisi geh geh geğirip şişer Üşüdüm,senden baba ocağım gözümde tüter Uy adaletsiz dünya gücün hep bize mi yeter Bir bezden bebem vardı bohçamda hayallerim Kızlığım yarım kaldı ben annemi isterim Vur çalsın kemençelerde ben bir horon tepeyim Çatlasın kaynımgiller bari kurtlarım dökeyim Cevap Yaz