Tabut Açık Profil bilgileri Tabut nickli üyeye özel mesaj gönderin Tabut nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 29 July 2018 Nereden: Balıkesir Mesajlar: 729 Konular: 371 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 54 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 36 Konu(lar) Alınan Beğeni: 64 Verilen Beğeni: 18 Nereden: Balıkesir İlişki Durumu: Var Burç: Basak Takım: Galatasaray Rep Gücü: 19 İnternetten Para Kazanmıyorum Yalanı 15 March 2020 # 1 Selamlar, burası nasıl olsa bir webmaster forumu değil artık bu gerçeği itiraf edebilirim Çevremdeki bir çok kişiye internetten para kazanmadığımı hobi olarak yaptığımı söylüyorum. Tamamen yalan, çünkü internetten para kazandığımı öğrenseler başımın etini yiyecekler ve bana öğret diye yalvaracaklar bunlarla uğraşmak istemiyorum. Sonuçta benimde 5-6 yıllık bir bilgi birkimim var ve ona göre hareket ediyorum. İnternetten şuana kadar kazandığım parayla 23 yaşında kimsenin katkısı olmadan bireysel otomobilimi aldım bu çok güzel bir şey. Allahıma şükürler olsun. Devamlı olarakta ayda x.xxx TL gibi rakamlar kazanmaya devam ediyorum. Bazen bu gelir gerçek işimden fazla oluyor. Sizde internetten para kazanma işine odaklanın bir yandan benden demesi, bir çoğunuz pc başında saatlerini harcıyor basit işlerle güzel paralar kazanabilirsiniz. Pinterest sektörünün ekmeğini güzel yedik ve ordan gelen paralar ile kendime bir araç aldım. Artık başka sektörlerdeyim al ,sat ticaret ile ilgileniyorum. Buda böyle bir itiraftı, yalan söylediğim herkesten özür dilerim pişmanım ama bu yalanı söylemeliyim Gümüş ya da kurşun. Cevap Yaz