Chen Açık Profil bilgileri Chen nickli üyeye özel mesaj gönderin Chen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Albay Üyelik tarihi: 25 September 2019 Nereden: .. Mesajlar: 1.781 Konular: 344 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 153 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 44 Konu(lar) Alınan Beğeni: 567 Verilen Beğeni: 217 Nereden: .. İlişki Durumu: Yok Burç: Yay Takım: Besiktas Rep Gücü: 18 Emirhan Kartal Çiğdem Der ki Ben Alayım Şarkı Sözü 16 March 2020 # 1 Emirhan Kartal Çiğdem Der ki Ben Alayım Şarkı Sözü Çiğdem der ki ben alayım Yiğit başına belayım Hepisinden ben alayım Benden ala çiçek var mı? Al baharlı mavi dağlar Yarim gurbet elde ağlar Çayır çimen doldu dağlar Yarim gurbet elde ağlar Lale der ki be hey tanrı Benim boynum neden eğri ? Yardan ayrı düştüm gayrı Benden ala çiçek var mı? Al baharlı mavi dağlar Yarim gurbet elde ağlar Çayır çimen doldu dağlar Yarim gurbet elde ağlar Nevruz der ki ben nazlıyım Sarp kayalarda gizliyim Mavi donlu gök gözlüyüm Benden ala çiçek var mı? Al baharlı mavi dağlar Yarim gurbet elde ağlar Çayır çimen doldu dağlar Yarim gurbet elde ağlar Sünbül der ki boyum uzun Yapraklarım düzüm düzüm Beni ak gerdana dizin Benden ala çiçek var mı? Cevap Yaz