Strong Nickli Üyeden Alıntı
@Qasem ve @aLonemaN hoşgeldiniz
Tekrardan Selam...
Ersin'in isteği üzerine geldim. Ara ara konuşuyoruz... Dostluk; sadece bi' işten ibaret yada bi' platformdan ibaret değil. Açıkcası şuan pek öyle katılım göstermek gibi hevesim yok burası için konuşmuyorum genel olarak. Sosyal Medya'ya bile ara verdim sayılır. Buraya ilk başladığım da mutluydum. Şuan ortam nasıl bilmiyorum bazıları ayrılmış, bazıları yeni katılmış... bi' süredir hem kasti olarak hem kişisel sebeblerimden ötürü girmiyordum. Eminim bizim yerimizi aratmayacak arkadaşlar çıkmıştır. Buraya gelip huzursuzluk çıkarma peşinde değilim, öyle biri değilim fakat umarım ki; yapılan yanlışlıklar, kırılan kalpler'in değeri daha iyi bilinir. Burada yetkiden ziyade, yönetimden ziyade insanlar üzerinde ki saygınlık/huzur önemli. Bunlar olmazsa bi' Allah'ın kulu kalmaz.(genel) Önceki zamanlardan bahsedecek olursam çok forum gezdim gördüm. Zaten bu forum mecrasında aynı kişileri görmem oldukça mümkün. Buraya ben önceden söylemiş olduğum gibi kendi nickname'm üzerine kayıt oldum. Ortam da ki saygınlık, samimiyet güzel gelmişti bide tabi geliştirilmeye, büyütülmeye ihtiyacı var diyerekten son noktamı buraya koydum. Forumdenizinden sonra tek bi' forum sitesine üye olmadım. Açıkcası belli zamandır girmiyorum kimse mesaj atmamış yani bi' Ersinde konuşuyordum bide Qasem ile. Bu konudan dolayı biraz benimde kalbim dargın size. Burada yanlış anlasılmasın ben kimseye kötü insansınız felan demiyorum suçlamıyorum da ama madem maneviyata değer veriyorsunuz insan arayıp sorar bi' şekilde üstüne alınan alınabilir. Ben şunu anladım ki demek unutulmuşuz... Neyse önemi yok. Dediğim gibi şuan için öyle pek bi katılım gösterme cabasında değilim. Zaman gösterir onu ben sadece selam vermek istedim. Umarım onuda alan olur