Dün evime geldim. Evde belirgin bir şekilde yorulmuşluk var. Henüz bunalma yaşamadım. Belki essitalopram etkisidir. O'nunla dün de bugün de pek konuşmadık. Hasta yatıyor. Beni rehberinden silmişti geçenlerde yeniden eklemiş.
İnstagramda takip hala atmıyor. Ama bi sürü kız eklemişti en azından onları sildirdim.
Ne yaparsa kızdırmak için yapıyor. Güveniyorum, bir yanlışı olmaz bana.

Ama annem, F'ye karşı olumsuz. İyi anlaşamıyorsunuz evlenemezsiniz diyor.
Aslında üzerinde kurduğum baskıları ve takıntılı hallerimi başka bir erkek kaldıramazdı.

Anneme objektif olarak anlattığım zaman ona da hak verdi. Mesela evet, deliye çok taktım kafayı, ama en iyi anlaştığı ve yardımlaştığı birisi. Sevmesem bile, görüştürmemeye çalışmam aşırı oldu. Annem, erkekler dinlemez diyor.

Zaten o da dinlemeye çalıştı ama dinlemedi.

Neyse bu arada, 3 haftadan beri yeme düzenim işe yaramış vermişim kilo. Daha da devam edeceğim. Aslında F. git annen sana iyi baksın geri kilo al gel dedi.

Ben verip biraz balık etliliğin altına ineceğim. Çok cılız da olmayacağım. Bu biraz da sağlık için..

Hayır o değil eskiden böyle şeylerimi yazmazdım da pek.. Ama zamanla pek çevrem kalmayınca kimin ne düşüneceğini de takmaz oldum sanırım.

Bu arada şans kurabiyemden bu çıktı.
"Ailen senin gibi bir çocukları olduğu için kendilerini çok mutlu hissediyorlar..."
Yine gelirim sanırım..
Özetle iyiyim.