Euneirophrenia Açık Profil bilgileri Euneirophrenia nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Kıramazsınız! Zaten üstünden geçtiler kalbimin.. Üyelik tarihi: 12 July 2019 Mesajlar: 2.142 Konular: 20 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 106 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 49 Konu(lar) Alınan Beğeni: 70 Verilen Beğeni: 200 İlişki Durumu: KalbiKurumuş Rep Gücü: 13 Cevap: 25. Haftanın Konuğu "Euneirophrenia" 16 March 2020 # 1 İlkiz Nickli Üyeden Alıntı Merhaba kolay gelsin bende sorularımla geldim -Herhangi bir şeyi yapmayı öğrenebilecek olsanız, bu ne olurdu? Yan flüt çalmayı öğrenmek isterdim. Sesi beni benden alıyor. -Önümüzdeki sene üzerinde çalışacağınız tek bir proje olsaydı, bu ne olurdu? Aklımda bir kaç hastalık var onlara çözüm bulak isterdim. -Bir günlüğüne ölümsüz olsanız, ne yapmak isterdiniz? Bir günlüğüne ölümsüz olmak saçma değil mi o günü sonuna kadar yaşadıysam zaten o gün için ölümsüz olmuşum demektir -Adınızı değiştirebilecek olsanız, hangi isimle değiştirirdiniz? Adımı değiştirmezdim de dönüştürürdüm -Ölü ya da yaşayan herhangi biriyle tanışabilecek olsaydınız, bu kim olurdu? Mustafa Kemal Atatürk ile tanışmak isterdim. Olaylar karşısında bu kadar net düşüncelere nasıl varabilmiş hala merak ederim. -Piyangoyu kazansanız, yapacağınız ilk şey ne olurdu? Babama araba alır kalan bütün parayı yardıma harcardım Şimdiden cevaplarınıza teşekkür ederim. Rica ederim , yine beklerim (: To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.