Merhaba kolay gelsin bende sorularımla geldim -Herhangi bir şeyi yapmayı öğrenebilecek olsanız, bu ne olurdu? Yan flüt çalmayı öğrenmek isterdim. Sesi beni benden alıyor. -Önümüzdeki sene üzerinde çalışacağınız tek bir proje olsaydı, bu ne olurdu? Aklımda bir kaç hastalık var onlara çözüm bulak isterdim. -Bir günlüğüne ölümsüz olsanız, ne yapmak isterdiniz? Bir günlüğüne ölümsüz olmak saçma değil mi o günü sonuna kadar yaşadıysam zaten o gün için ölümsüz olmuşum demektir -Adınızı değiştirebilecek olsanız, hangi isimle değiştirirdiniz? Adımı değiştirmezdim de dönüştürürdüm -Ölü ya da yaşayan herhangi biriyle tanışabilecek olsaydınız, bu kim olurdu? Mustafa Kemal Atatürk ile tanışmak isterdim. Olaylar karşısında bu kadar net düşüncelere nasıl varabilmiş hala merak ederim. -Piyangoyu kazansanız, yapacağınız ilk şey ne olurdu? Babama araba alır kalan bütün parayı yardıma harcardım Şimdiden cevaplarınıza teşekkür ederim.
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.