Virüsün dünyaya yayıldığı işkenceci adamları,yüz yıllardır dünyada başta müslüman olmak üzere çocuk ve kadın kanı akıtan emperyalist devletleri ''tabi bulurlar tam bir lider,adamlar zeki'' diye şirin göstermek de nasıl bir mantalite anlamak mümkün değil.
Her şey nefret ile, düz mantıkla bakmanın da bir mantığı yok. Gerçek bir lider halkın yanında olur. Trump katildir, Amerika kakadır beni ilgilendirmez. Böyle bir olayda, adam çıkıp, halkın yanında ise taktiri hak eder. Gerisi beni ilgilendirmez.
Dünya üzerindeki darbeleri,savaşları koordine eden,terör gruplarını besleyen adamlara kahraman gözüyle bakıp,umreden dönen kesime canavar gözüyle bakmak yine anlaşılması güç diğer bir durum.
Ya hocam bu ezber kelimelerden bıkmadınız mı. Birisi Amerika desin; hemen "katil, darbe, savaş........." diye sıralıyorsunuz. Ama o Amerikanın internetini, bilgisayarını, işletim sistemini ve teknolojisini de kullanmaktan geri kalmıyorsunuz

. Bak bu eleştiri ve yermek için demedim, yanlış anlama. Genel bir ifade ile söyledim.
Ayrıca umreciler sevdası nedir anlamadım ??. Karantinadan kaçmak isteyen bu halk düşmanları için eleştiri yapmayalım da ne yapalım. Halkın sağlığını düşünmeyen bu rezilleri övelim mi yani ??.
100 yıldır yarasalar veya herne üzerinden geldiyse bu virüs komplike olmadı da,2020 yılı yarasaları çok mu zekiydide bu ölümcül duruma sebep oldu?Bu adamların bukadar teknolojik,zeki olduğunu söyleyip de virüs üretemeyeceklerini söylemek tamamen abes.
Virüsler hakkında hiç bir bilginiz olmadığı ortada. Bence bir araştırın

.
Kaldı ki virüsün yarasadan geçtiği kesin bir bilgi değil. Yılan veya karınca yiyenden de geçmiş olabilir. En son araştırmalar bunu gösteriyordu.
Ve ayrıca dediğim gibi. Virüsler hakkında bilginiz yok

. Virüsler mutasyona uğrar. 10 sene önceki sars şimdi corona oldu. Yani adapte oldu. Evrim işte

. Allah korusun 10 sene sonra daha korkunç bir şekilde karşımıza çıkabilir.
Bir ortamda asla ama asla virüs yapamazsınız. İnsanlar proteini kopyalıyor ama sıfırdan yaratamıyor. Eğer dediğin gibi Amerigaaaa

) yapsa idi, şu an godaman dediklerimiz 200 yaşına kadar yaşar, hiç bir hastalığa yakalanmazdı. Yani teknoloji ile tıp gibi alanları birbiri ile karıştırmayın lütfen. Daha dna sarmalı çözülemedi de, kalkıp virüs mü yapacaklar

.
Küresel ilaç firmalarının yüzyıllardır değişmeyen politikası,hastalıkları yayıp devasını kısmen vermektir.Hiçbir ilaç firması hastalıkların tamamen ortadan kalkmasını istemez.Bu düzen zehirle - sat sistemiyle işler.Sömürgeci bu katilleri ilaçlara şukadar yatırdı,projeye bukadar bütçe ayırdı sözleriyle şirin göstermeyin.
Olaya hala tek pencereden "amerigaaa yaaa" diye baktığınız için göremiyorsunuz. Burada kanserden, gripten veya benzer bir hastalıktan bahsetmiyoruz. Evet, bu hastalıklarda dediğiniz oluyor ama konumuz ile ne alakası var çözemedim.
Burada milyarlarca dolar/euro ile çare bulunan var, diğer yanda onlar kötü diyenler. O zaman bunu diyenler aşısı çıktığı zaman vurulmasın

).
"Ne zaman ki en sevdikleriniz yanıltır sizi, ne zaman ki birer birer düşürür herkes maskesini , ne zaman ki yalnızlıktaki o muhteşem gücü keşfedersiniz ,işte o zaman başlarsınız gerçekten yaşamaya." charles bukowski