Her şey nefret ile, düz mantıkla bakmanın da bir mantığı yok. Gerçek bir lider halkın yanında olur. Trump katildir, Amerika kakadır beni ilgilendirmez. Böyle bir olayda, adam çıkıp, halkın yanında ise taktiri hak eder. Gerisi beni ilgilendirmez.
Başta senin ülken olmak üzere üzerinde her şeyi deneyen,dünya üzerinde kadın,çocuk müslüman katleden,kurdukları dengelere göre ( hala farkında olamamışsın ama ) senin benim hayatıma yön veren adamlara kusura bakma da nefret dışında bakmak benim fıtratıma yakışmaz.''gerisi beni ilgilendirmez'' cümlen aslında çok tehlikeli çok fazla konuşmamak lazım ama yine de bir kaç söz edeceğim.
Ya hocam bu ezber kelimelerden bıkmadınız mı. Birisi Amerika desin; hemen "katil, darbe, savaş........." diye sıralıyorsunuz. Ama o Amerikanın internetini, bilgisayarını, işletim sistemini ve teknolojisini de kullanmaktan geri kalmıyorsunuz . Bak bu eleştiri ve yermek için demedim, yanlış anlama. Genel bir ifade ile söyledim.
Ayrıca umreciler sevdası nedir anlamadım ??. Karantinadan kaçmak isteyen bu halk düşmanları için eleştiri yapmayalım da ne yapalım. Halkın sağlığını düşünmeyen bu rezilleri övelim mi yani ??.
Estafurullah,teknolojisini hayatımı idame ettirmek için,bireysel gelişimim için kullanırım,kullanmayınca da geri kafalı cahil yobaz olunuyor bu ülkede değil mi (: Unutma ki onlar da F35lerde senin parçalarını kulllanıyor.
Umreci sevdası diye bir şey yok.Hastalık hastalıktır,ne gerekiyorsa yapılır.Umrecilere böcek gözüyle bakıp Trump'u büyük temiz devlet adamı ilan etmek çok garip.
Virüsler hakkında hiç bir bilginiz olmadığı ortada. Bence bir araştırın .
Kaldı ki virüsün yarasadan geçtiği kesin bir bilgi değil. Yılan veya karınca yiyenden de geçmiş olabilir. En son araştırmalar bunu gösteriyordu.
Ve ayrıca dediğim gibi. Virüsler hakkında bilginiz yok . Virüsler mutasyona uğrar. 10 sene önceki sars şimdi corona oldu. Yani adapte oldu. Evrim işte . Allah korusun 10 sene sonra daha korkunç bir şekilde karşımıza çıkabilir.
Bir ortamda asla ama asla virüs yapamazsınız. İnsanlar proteini kopyalıyor ama sıfırdan yaratamıyor. Eğer dediğin gibi Amerigaaaa ) yapsa idi, şu an godaman dediklerimiz 200 yaşına kadar yaşar, hiç bir hastalığa yakalanmazdı. Yani teknoloji ile tıp gibi alanları birbiri ile karıştırmayın lütfen. Daha dna sarmalı çözülemedi de, kalkıp virüs mü yapacaklar .
Tıp ve teknoloji anlamında ne seviyede olduğunu bile tam anlamıyla bilmediğimiz adamların virüs üzerinde çalışma yapamayacağını söylemek doğru değil.O virüsün yayıldığı insan veya hayvan üzerinde yapacakları çalışma bile,virüsün ilk çıkış yerinden farklı bir mutasyonla çıkmasına neden olur.
Virüs araştırmak yerine küresel ilaç firmalarını araştırmak size daha çok fikir verir.Çünkü dünyada işler farklı işleyeli 100 yıl oluyor (: Bizzat yerli ilaç üreticisinin ilaçlarını taşıyıp hastalara enjekte etmiş birisiyim.( kötü bir aktarım değil ) Bu meseleyi araştırırsanız küresel güçlerin kendi oluşturdukları dengeleri sürdürmek için nasıl bir yol haritası çizdiklerini görürsünüz.
Ayrıca tıp ile teknolojiyi nasıl ayırırız orası da garip.Tıpta kullanılan cihazlar toprak mahsülü mü?
Olaya hala tek pencereden "amerigaaa yaaa" diye baktığınız için göremiyorsunuz. Burada kanserden, gripten veya benzer bir hastalıktan bahsetmiyoruz. Evet, bu hastalıklarda dediğiniz oluyor ama konumuz ile ne alakası var çözemedim.
Burada milyarlarca dolar/euro ile çare bulunan var, diğer yanda onlar kötü diyenler. O zaman bunu diyenler aşısı çıktığı zaman vurulmasın ).
Bu dediğin olmuyor diye hiçbir hastalığı sınırlayamassın.İlaç kullanmadığın hastalık yokken ayrım yapmak nedir?
Adamlar ülkene mısır yağı fabrikası yapmak ve sana hammadde satmak için zeytin yağının kanser yaptığını yayıp tüm ağaçları yaktıracak,sen amerigaaaa diyenlerle dalga geçiceksin (: Yakın siyasi tarihini ve diğer ülkelerin tarihlerini araştır dostum.O dalga geçtiğin amerigaaanın küresel teknoloji ve ilaç şirketleriyle seni beni o ilaçlara nasıl muhtaç ettiklerini öğrenirsin.
Tekrar söylüyorum,hastalıkları yayanlar,kısmen tedavisi için sana ilaç satan,seni ilaca muhtaç edenler aynı kitlelerdir.Bu işlerin arkasında sadece bir virüs ve ilacı değil,20-30 yıl önce yapılan farklı planlar vardır.
Konuya nereden gelirsen gel,o emperyalist katiller hiçbir zaman gözümde senin gördüğün gibi şirin olmayacaktır.Hele hele bugün İngiltere'de bakan virüs herkese yayılacak derken,bu ülkenin sağlık bakanı gece gündüz ekibiyle çalışırken şukadar emeği hiçe sayıp her başlıkta yetkililere sallamak hiç doğru değil.
Her söylediklerinin altında bir şey arayarak iyi bir gözlemci veya eleştirmen olamazsınız.O kişilerle iş yapan tanıdıkları olanlar var,ne şartlarda çalıştıklarını,işleyişi bilmeden atıp tutmayınız.
Neyse Canan Karatay konuşuyor,son günlerde beni mutlu eden tek şey.
Konu Jön TüRk tarafından (17 March 2020 Saat 01:47 ) değiştirilmiştir.
- “Vatan savunmasında gereğinden fazla merhamet, vatana ihanettir . . .”
Mustafa Kemal Atatürk
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.