Coolumsu Nickli Üyeden Alıntı

Yazdıklarım doğrular mı yalanlar mı peki?
Sadece bu kadar demekle yetiniyorum.

İster sil o mesajları istersen banla beni hatta bu adam yüzünden.
Ama onun ne olduğunu sen de çok iyi biliyorsun.

Bana düşmanlığı bu forumda basladı be üzerinden 3 sene gecmıs adam yine kın guduyor.
Ben de bu çirkin davranışı belirttim.

Bence olumlu kadar olumsuz yorumlarda serbest olmalıdır.
Ayrıca linç gibi bir derdim yok. Emin ol gözümde nefret edecek kadar bile değeri olmayan birisi.
Öncelikle sana şunu belirteyim, @Qasem'in bu forum ve şahsım hakkında konuştuğu e-posta ve WhatsApp loglarına kadar var bende. Asıl erdem, olgunluk, adalet nedir bilir misin? Seni sevenin, pohpohlayanın değil! Seni sevmeyenin, ardından atıp tutanın da hakkını gözetebilmektir. İşte bu yönetim bu yüzden profesyonel ve insanların haklarını koruyan bir anlayışa sahiptir.

Sen zamanında benim tarafımdan da banlandığın için eskiden teknik yöneticiliğini yaptığım foruma gidip, üye sözlüğümden gelişigüzel sallayan bir insandın. Bu yüzden üzgünüm ama kesinlikle sende iyiniyet arayamam. İnan nerede, ne yaşadınız bilmiyorum. Ancak belli ki farklı bir platformda yaşanan sorunu FD'ye taşıyıp burası üzerinden karşılık vermeye çalışıyorsun. Bunu yapamazsın! Burada biz buna izin vermeyiz.

Üye sözlüğü kategorisinde her insan hakkında olumlu ve olumsuz yorumlar belirtilebilir. Ancak! Kalkıp "riya, basitlik" vb. sıfatlarla yaftalayarak hakarete varacak ifadeler kullanamazsın. Burası bir forum, bu forum da Türk Ceza Kanunu'nu ve hukuk normlarını kapsıyor. Kendince siyasetini burada güdemezsin. Bu yüzden seni süresiz uzaklaştırıyorum.

Dip Not: Yarın birisi gelip Coolumsu konu başlığı altında sana aynı hakaretlerde bulunursa onun için de gerekeni yaparız, müsterih olabilirsin. Esen kal...