Walker Açık Profil bilgileri Walker nickli üyeye özel mesaj gönderin Walker nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 09 January 2019 Nereden: Yurt dışı Mesajlar: 6.019 Konular: 498 Cinsiyet:Bay Seslenenler: 212 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 74 Konu(lar) Alınan Beğeni: 807 Verilen Beğeni: 2479 Nereden: Yurt dışı İlişki Durumu: Yok Takım: Besiktas Rep Gücü: 72 Erdoğan: Süreci sabır ve dua ile aşacağımıza inanıyorum 18 March 2020 # 1 'Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı'nın açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sabır ve dua ile sürecin üstesinden gelineceğine inandığını söyledi. Erdoğan, "Milletimizi iyi bilgilendirir, hastalığı sıkı şekilde kontrol altında tutarsak umduğumuzdan da güzel bir tablo bizi bekliyor" dedi. Çankaya Köşkü'nde düzenlenen 'Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm Toplantısı' Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında başladı. Toplantıya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi ve Sağlık Politikaları kurullarının üyeleri, bakanlar, kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, AK Partili yöneticiler ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Cevap Yaz