Gamer Queen Açık Profil bilgileri Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 November 2017 Mesajlar: 10.321 Konular: 1691 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 709 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 80 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 25 Cevap: Mavi' bir karardır! Ve doğrudur da.. 18 March 2020 # 571 Günler evde geçiyor. Corona var diye çıkmamak değil bu, biz zaten çok çıkmazdık dışarı. Değişen pek birşey yok. Evden hala bunalmış değilim. Kendi içlerinde sorunlar yaşasalar bile bana sirayet etmiyor. Annemle ilişkim hakkında konuştuğumda ne kadar takıntılı ve hatalı olduğum konu olduğunu gördüm. Bana, senin de onun da hatalarını görüyorum dedi. Kabullenmiş durumda hala onla olmamı. Arada soruyor nasıl gidiyor diye. Kavga vs yok. Ben üzerine pek gitmiyorum. Aldığım ilaç beni daha sakin ve mantıklı düşünen tarafıma yönlendirmiş durumda. Okulların açılmasını istemiyor değilim yalnız. Başlamalı.. Yaz tatili ile birleşecek söylentisi var bu kötü olurdu.. Gelecek günler çok belirsiz.. Birkaç cümle de İngilizce karalayayım.. We should stay strong. Some days, it will be hard for us everything. We should be careful. Nothing isn't a joke. I'm afraid of the worst. Like China and Italy. Death is the biggest truth. The reason isn't important. However, I believe this; everything will be okay. It must fix. God or human. Who will do? Enough. 2020 will be good. It must be. Yazarım yine.