Gamer Queen Açık Profil bilgileri Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Üyelik tarihi: 27 November 2017 Mesajlar: 10.321 Konular: 1691 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 709 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 80 Konu(lar) Alınan Beğeni: 0 Verilen Beğeni: 0 İlişki Durumu: Yok Burç: Koc Takım: Besiktas Rep Gücü: 25 Cevap: Mavi' bir karardır! Ve doğrudur da.. 19 March 2020 # 11 Burada günler fotokopi gibi, birbirinin aynı geçiyor. Birçok durumu ilaç içmiyor olsam gerçekten kaldıramazdım eminim.. Ama bugün hafiften okulumu özlemeye başladım. Acaba okullar geri açılacak mı? Dönemi bitirip 2. sınıfa geçebilecek miyim.. Bu arada dün çok kısa onla konuştuk. Bugün daha konuşmuş değiliz. Bazı şeyleri kafasında sorun ediyor muhtemelen bende yazmazsa yazıp üstüne gitmiyorum. Bazen bende sorunlarım varken insanlara sığınmıyorum artık kendi içime sığıp hallediyorum. Ona da bana sığınmayı öğretemedim. Sadece özlüyorum. Ama aramız kötü de değil. Sabret dedi özlemimi dile getirince. Birşeyler düzelebilir mi artık? Bilecik'e dönmek istiyorum. Dönemi bitirip belki de geçiş yaparım. Eğer O, Eskişehir'de kalırsa oraya da olabilir. Eğer Hatay'a dönerse Adana, Malatya ya da Mersin'e geçebilirim. Sanırım Bilecik'in gözümde vadesi doldu biraz. Daha evvel de bu geçiş yapma işini becermiştim. Yine becerebilirim.. Alttan ders olursa dahi halledebilirim.. Daha iyi bir yerde eğitimime devam etmeliyim.. Yeni bir başlangıç gerekli.. Olmazsa da üzülmem ama. Bu dönem biter, o artık Bilecik'e gelmez. Belki de gelir bilemem. Ama bana yenilik çanları çalıyor, duyuyorum. Şu hastalık illeti geçip giderse her şey çok güzel olacak.. Normalde de evden pek çıkmazdım ama bir iki kere de olsa cafeye giderdik.. Şimdi onlarda yok. Yeni bir dizi bulmalı. Dün bulduğum sarmadı. Bulmam lazım.. Neyse böyle..