Konu
:
Mavi' bir karardır! Ve doğrudur da..
Tekil Mesaj gösterimi
Gamer Queen
Açık Profil bilgileri
Gamer Queen nickli üyeye özel mesaj gönderin
Gamer Queen nickli üyeye ait bütün mesajları arattır
Konular:
1691
Seslenenler:
709
Mesaj(lar)
Etiketleyenler:
80
Konu(lar)
Alınan Beğeni:
0
Verilen Beğeni:
0
İlişki Durumu:
Yok
Burç:
Koc
Takım:
Besiktas
Rep Gücü
:
25
Cevap: Mavi' bir karardır! Ve doğrudur da..
20 March 2020
# 573
Günlerdir, sıkıntıdaydı ya da değildi bilmiyorum ama ben ona gereken müsamahayı tanıdım.
Sonra çıkıp bana geldi.
Ben dün özlemim çok depreşti, özledim dedim.
Sabret bebeğim demişti. Meğer yoldaymış, bana geliyormuş.
Sonra şöyle birşeyler oldu.
https://twitter.com/yurekgurescisi/s...53564423262208
Çok zor dışarı çıktım ama. Annem arıza çıkardı. Kapıyı falan kilitlemişti.
Deniz kardeşliğini gösterdi aniden..
Onla beraber gittik. Daha evvel telefondan tanışmışlardı şimdi yüz yüze de tanıştılar. Finalde, sigara paketinin kalanını verdi ona.
Anlaştılar. Arabalardan söz ettiler ve ben parçalardan vs bahsettiklerinde hiçbirşey anlamadım. Deniz'i gördüğü zaman şaşırdı ve utandı da. djfhgdfg
Onu bir ara kenara çekip alnından öptüm. Eee, o da öpmüştü. Sadece erkekler mi öper alından?
Annem çok kızmasına rağmen, bu ilişki bu gece level atladı. Sorguladı, kızdı biraz ama.. Ona karşı hala olumsuz olsa da onu ne deli sevdiğimi ve görmek için nasıl çırpındığımı gördü.
Koşa koşa gittim sevdiceğime. Sahile gittik beraber. Sarıldım ona be.. Sarıldım.
Bizi bırakırken, haftaya yine gelirim dedi.
Deniz, Furkan abi evet gel de bizi kurtar gezelim dedi.
Uzaktan eğitim kapısı aralandı bugün. Sevdiğim bey stajdan yırttı. Bense, derslerden geri kalmayacağım için seviniyorum.
Ama tamamen okul açılmazsa onunla görüşmemiz zorlaşır. Gelecek yine çok belirsiz.. Salgın giderek büyüyor. Hayatlarımız ev içinde geçiyor.
Bugün günler sonra sahile gittik işte. Onun dışında hep evdeydim.
Şimdi o uyuyor. Benim ise mutluluktan gözüme uyku girmiyor. Mutsuz değildim günlerdir, sadece bana sığınmasını bekliyordum o kadar.
Annem, kedi köpek gibi birbirinizi yiyorsunuz ve senin yaşın sorun vs dese de ailesi sorun etmezmiş.. Hatta hep derlermiş sen kendinden büyük birini alırsın diye.
Öyle yani.. Önümüzdeki günler nelere gebe bilmiyorum. Hayat çok farklı..