Euneirophrenia Açık Profil bilgileri Euneirophrenia nickli üyeye ait bütün mesajları arattır Kıramazsınız! Zaten üstünden geçtiler kalbimin.. Üyelik tarihi: 12 July 2019 Mesajlar: 2.142 Konular: 20 Cinsiyet:Bayan Seslenenler: 106 Mesaj(lar) Etiketleyenler: 49 Konu(lar) Alınan Beğeni: 70 Verilen Beğeni: 200 İlişki Durumu: KalbiKurumuş Rep Gücü: 12 Cevap: Euneirophrenia 24 March 2020 # 11 Zeze Nickli Üyeden Alıntı @Euneirophrenia 'nın benim gibi kahve ve kitap tutkunu olması beni fazlasıyla etkiledi Birde Bursa'da olduğunu öğrenince ayrı bir sevindiğimi söyleyebilirim Açık sözlü, dobra, doğru, hakikatli biri gördüğüm kadarıyla Bu aralar şu virüsün hayatımıza girmesiyle, keyfi yok biraz. Umarım kendisi ve ailesi için her şey yolunda gider, tabi aynı dilekler hepimiz için de geçerli. Umarım hep burada, hep birlikte oluruz İyi ki burada tanışma şansı buldum dediklerimdensin Düşüncelerin için teşekkür ederim. Şu virüs hayatımızdan çıkınca derin bir nefes alacağız işte o zaman her şey çok güzel olacak. (: Umarım hep beraber oluruz. To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. Cevap Yaz