Benzer bir görüntü daha geldi. Bu seferde yaşlı birine zorla maske takıp, tepesinden aşağı kolonya dökmüşler.

Bu kişilere ana avrat sövüyoruz da, bu gençleri bu hale getiren beş para etmez ailelere ne demeli ??.

Malum tek başarıları çocuk yapmak olan bir çok aptal aile, oğluşum, prensesim diye çocuklarını pohpohluyor, şımartıyor.
Ayy ama ağlıyor, ayy ama o çocuk diye çocuklara her istediğini yaptırıyorlar. Aman çocuğum yap diyorlar ve sonra böyle cavavarlar yetiştiriyorlar.

Gerçi rezil eğitim sistemi de ayrı bir etken. Mesela biz öğretmenimize yan bakamazdık. Bize bağırdığı zaman ceketimizi iliklerdik. Şimdi çocuklar öğretmenlerini videosunu çekiyor, dalga geçiyor, terbiyesizlik yapıyor. Öğretmenlerin eli kolu bağlı, ses edemiyor. Eden hemen görevinden oluyor!!.

Bizim sitede yılların öğretmeni vardı. Eskiden çocukların ağzına ederdik, peki der bir daha yapmazdı. şimdi ağzımızı açamıyoruz. Hemen milli eğitime, analarına şikayet ediyorlar; ya uyarı alıyoruz ya da aileden dayak/tehdit demişti. Korkunç.

++


Bu şere.sizin cezasını canlı yayınlasınlar. Rezil etsinler. sokağa çıkacak hali kalmasın ki, ibret olsun!!.