rainbow6 Nickli Üyeden Alıntı
Ne dememi bekliyorsun ??. Alman Yeşiller Partisi mi diyeyim ??.
Ülkeyi 17 yıldır tek başına yöneten bir parti var ve eleştiremiyoruz, o da iyi .

O zaman soru gayet açık. AKP niye sokağa çıkma yasağı ilan etmiyor ?.
Mısır ve Hindistan bile ilan etti. Üstelik bizden daha az vakaya sahipler.

İktidarın sermaye ile yakınlığını, IQ'su 20 üzeri olan herkes bilir zaten .
Daha AVM'leri kapatamayan, niye kapanmadı deyince "ya zaten giden yok yaee" gibi ciddiyetten uzak bir şekilde cevap veren bir zihniyet var.

Hayır 70 yıldır iktidar olamayan CHP için, her şeye cehape denince bir şey yok ama, 17 yıldır ülkeyi yöneten AKP!den bahis edince AKP'ye yapışanlar oluyıor.

AH Merkel. niye sokağa çıkma yasağı ilan etmedin. Ona yapışayım bari ).
Ülkedeki hiçbir saçma sapan partinin savunucusu değilim.Şu kötü günlerde dahi siyaseti alet edicek kadar küçülebiliyorsunuz.. Başkalarından bahsederken dai oradaki iktidardan ve ya darbecilerden bahsetmeyip ülke isimleriyle hitap edebiliyorsun ve ya Ülke ismiyle değil de oranın partizanıyla değil debaşındakinin ismini zikredebiliyorsun. Buzaten neyin ne olduğunu sende gayet açık eleveriyor. YAni yıllardır bu konuda yaranızı acınızı bi tarafa bırakında birlik beraberliktn bahsedin. Şu günlerde chp, akp, mhp bir arada insan olarak halk olarak. ama klavye delikanlılığı siyaseti her zaman devam ediyor. Konunun içeriğine gelicek olursak kimse yapılanı savunmuyor ben şahsi olarak bakıyorum parti olarak değil bu yüzden hükümetin başındaki şahsiyet insların ölümü çoğaldıktan sonra bunu yapıcak belki de yapmıyacak. İnsanlar hala zor şartlarda işe gitmek zorunda eğer sokağa çıkma yasağı geirse bu halka devlet bakmak zorunda bide böyle düşünelim. kaç milyon insana yardım zor geliyordur ama kendine gelediğmi haşlka 1 verir 10 alır. İşin içinde can düşünme, halk düşünme yok yine çıkarcılık yine çıkarcılık.. Kıbrısa 72 milyar yardım yapar ama kendi halkına sözde yardım aypar. Tek dert dışarıya iyi ve güçlü görünmek. O yüzden çıkmayın evden yapacak birşey yok. virüs %80i vurucak her halukarda. YAşayan yaşar ölen ölür elden birşey gelmiyor gelsse de gelmiyor işte.