Nepenthe Nickli Üyeden Alıntı
Aftiel zamanlarını hatırlıyorum. Hatta o nicki bulduğun konuyu sana ben göstermiştim.
O zamandan bu zamana verdiğin cevapları okuyunca bir olgunluğa eriştiğini görüyorum.

2.kez üniversite okumakta olan biri olarak sana çalışma metodu olarak pomodoro tekniğini önerebilirim. Gerçi herkesin belli bir stili vardır.
Ayrıca youtube konu anlatımlarının çok ekmeğini yemiştim.

Ha bir dakika, burada soru sorulması gerekti.
Soracağım soruyu unuttum yazmaktan.
-Hedeflerin konusunda ilham aldığın biri var mı?
-Nickin ne anlama geliyor?
-Fırsatın olsa nereleri görmek isterdin?
-Seni hayal kırıklığına uğratan insanlar ve durumlarla nasıl başa çıkıyorsun?

Yanıtlar için şimdiden teşekkürler.

1) Yazılımcı olmak istememe neden olan, ilham aldığım birisi yok. Ancak hedefleri büyük tutma konusunda Erdal Demirkıran'ın kitapları yardımcı olmuştu.

2)

Resimdeki League of Legends oyunundaki en sevdiğim karakter olan Gnar. Nickimde Gnar geçiyor ve tersten okuyunca da karakterin elindeki silahın adı oluyor Onun haricinde bazı yerlerde "binotuz" nickini de kullanıyorum ve değiştirebildiğim yerlerde değiştirsem mi diye de düşünüyorum.

Bu arada bin otuz sayısı 4-5 yaşlarında sonsuz sandığım, abartı yaparken kullandığım bir sayıydı. Şu anda .com uzantılı domaini de bende ve kişisel blog yapmayı düşünüyorum.

3) İlk önce ülkemizdeki gitmediğim ya da gidip gezemediğim şehirleri gezmek isterdim. Tüm şehirlerimizi gezmeden yurt dışına gezmeye gitmek istemem.

4) Kolayca başa çıkabildiğimi söyleyemem. Ufak şeyleri fazla kafaya takan ve önemli şeyleri umuramayan tuhaf bir yapım var. Başıma öyle bir durum geldiğine kendi kendime düşünür dururum. Bu bazen saatlerce hatta günlerce sürebiliyor.