Öncelik ile şunu belirtmek istiyorum;
Maddiyat mutlu eder, eder ama bi' yere kadar... ama menavîyat öyle mi? bi' ömür boyu...

Sizlerle tanışalı fazla olmasa da ne bileyim sanki yıllardır berabermişcesine hissediyorum. Ersin zaten dakika saydı bu postu paylaşmak için XD

Yorumlarınız benim için çok önemli ve şuan o kadar mutluyum ki anlatamam ama gösterebilirim ^.^

Hepiniz vaktinizi ayırıp benim için değerli kelimeler bahşettiniz, onure ettiniz. Hepinizi ayrı ayrı seviyorum.
Ve hepinize ayrı ayrı cevap vereceğim..
Ama konuya girmeden önce başımdan geçen küçük hadiseyi sizlerle paylaşmak istiyorum

5Mart babamın doğum günüydü. 6Mart yani Bugüne girerken saat 23:57 idi o ara Ersinle WP den konuşuyorduk.

Armağan: - Tüh babamın doğum gününü kutlamayı unuttum.
Ersin: - Kutlasana adamın Doğum gününü hain adam...
Armağan: - 3dk sı var gidim öpeyim dur..
Armağan: - Vallaha aklımdaydı unuttum geliyorum ben.
Ersin: - Tamam seneye görüşürüz
Armağan: - Kanka babamın doğum günü geçen seneydi ne 3dksı

Böyle garip bi' an oldu işte ^^

@Strong Değerli yorumların için çok teşekkür ederim kardeşim.
Afilli post olmuş kelebekli melebekli eline sağlık, çok beğendim.
Ben bu adamla konuştukça keyif alıyorum arkadaş... muhabbeti güzel, kafa dengi (deli deliyi çekermiş)
Harbi insan gerçekten... WP de biraz birbirimize yürüyoruz ama olsun biz böyle de iyiyiz
Ersinin sevdiğim huylarından biri: bencil olmayışı.. karşısındakini kendisinden +1 tık daha fazla düşünmesi. Alçak gönüllü oluşu, iyimser oluşu bunları saymıyorum bilindik şeyler. Çizgisini koruyan insanları severim Ersin de bu kişilerden biri.

Olm doğum günü çocuğuyum ben tm mıı bi zahmet öv yani övünmek benim de hakkım!!!

Fiski dedin kalbimden vurdun, vurmasaydın eğer; bana sormadan nasıl olurda pastamı benden önce keser yersin diye fırça atardım. Nerden nasıl vuracağını biliyorsun.
Baş tacısın inşallah uygun zamanda bi' araya geleceğiz. Alem biraz adam görsün.

@Sith hatırlıyorsun değil mi ilk zamanlarım da GTX GeForce muhabbeti yapıyorduk. Doğum günümde isterim felan demiştim. Sende demiştin ki; Onu alamasakta sana laik bi kutlama yaparız

Zaman hızlı geçiyor...

Allah razı olsun iyiki varsın kardeşim. Kaliteli insanlardan birisin. Kolay kolay bu notu kimseye vermem
Teşekkür ediyorum

Gelelim gelelim @Kitap kokusu yani Duygu hanıma...

Sorma ya bunun adı D.G.K.O (doğum günün kutlu olsun) Sendromu
Tatlıya dayanamam tatlı olsun ne şekilde olursa olsun yerim
İyi gözüküyor yer süpürürüm, yemeden önce bi' çilek Ersine bi' çilek @Qasem hocamın ağzına bi' çilek @Sith 'in ağzına kondurcam öyle başlarım

Pozitif elektriğin ile forumu ısıtan değerli birisin, GTA Malibu muhabbetini hatırlarsın sende
Kızlarla Selfie çekmiştim az değilim he ^^

İyi ki varsın sende.. Hani hiç bilmem; birşey sorduğum-uz veya dediğim-iz zaman yaka silkelediğini, her zaman görüşlerimi-zi dikkate alıyorsun.

Bunların hepsi bi' yana muhabbetin güzel, seviyesini bilen birisin.
Kısacası güzel insansın
Teşekkür ediyorum.

Zurnanın zırt dediği yere geldik (Şaka şaka)

@Qasem Değerli üstadım saygı değer hocam...
Ne güzel dileklerde bulunmuşsunuz öyle çok müteşekkir oldum.
Birçok iş ile meşgul olduğunuzu biliyorum, Allah bereketinizi arttırsın, işleriniz rast gitsin inşallah... Fırsat buldukça gelin buraya sizi aramızda görmek güzel duygu. Kendinize has yorumlama tarzınız, özgün tavırlarınız dillere destan. Şahsen hayranlık yaratan cinsten. Kaleminizin mürekkebi bitmemesi dileğiyle... umarım sizinle de görüşme imkanımız olur.
Hocam malum her koyun kendi bacağından asılacak. Ersinide ben asacağım, alkol almıyorum normalde de malum doğum günü iki tek atsak hani çokta şey-olmaz gibi
Velhasıl kelam; Eksiklerimiz illa ki vardır. Yeterki Cenabı HAK 'â olan inancımızı yitirmeyelim o bize kapı açar. Eksik yönlerimizi düzelteceğiz inşallah.
Altın gibi kalbim vardır bozdur bozdur harca beni yine bereketli çıkarım
Tekrar teşekkür ediyorum, saygılarımla efenim

@Arthuil

Eyvallah kardeşim yorumunu esirgemediğin için teşekkür ederim